Anasayfaya Dön
Favorilere ekle
İletişim
Kaynak ekle
 Kayıtlı Kaynak Adedi: 1212  Kategori Adedi: 38 Bugün 19 Nisan 2024  


Sık Sorular Sorular

Gazeteoku.TV'nin diğer medya sitelerinden ne farkı vardır?

Gazeteoku.TV ücretsiz olarak himet veren ve ücretsiz kalacağını taahhüt eden bir medya linkleri listesidir.

Birçok benzer sitede, bu sitede bulduğunuz içeriğin bir kısmını bulabilmenize karşın, Gazeteoku.TV'nin en önemli özelliği, link verdiği 1000'den fazla siteyi haftalık olarak kontrol ederek, faaliyet dışına çıkanları(kapanan, ulaşılamayan, park sistemi denilen sistemlere giren vb.) listeden çıkardığı gibi her hafta internetten derlediği ve kullanıcılardan gelen yeni kaynakları listesine ekleyerek, listenin sürekli güncel ve zengin kalmasına özen gösterir.

Bazı listelerde Alexa şeklinde bir ibare görüyorum, bunun anlamı nedir?

Alexa, tüm internet sitelerinin ziyaretçi sayılarını hesaplayarak popülaritelerine listeleyen bir trafik ölçüm sistemidir. Alexa verilerinin kalitesi tartışmalı olmakla beraber,tüm internet sitelerini listeleyen daha iyi bir küresel sayaç sistemi olmadığı için Alexa verilerine itibar edilmektedir. Sitemizde; yerel gazeteler, yabancı kaynaklar gibi popülaritesileri birbiriyle karşılaştırılamayacak listeler dışında, aynı alana hitap eden internet medya, magazin siteleri, konulu gazeteler gibi listelerde Alexa değerlerine göre popüler siteler üste çıkartılır. Sitelerin popülaritesindeki olası bir artış veya azalış haftalık olarak listelere yansıtılır.

Gazeteoku.TV'ye yeni bir web sitesi eklenmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?

Eklenmesini istediğiniz kaynakları [email protected] mail adreslerine ulaştırmanız halinde, inceleme yapıldıktan sonra 1 hafta içinde uygun listeye ekleme yapılır.

Bu liste bir web dizininden ziyade genel bir kaynak niteliği taşıdığından, kaynak ekleme işlemleri websitesi üzerinden değil e-mail aracılığı ile gerçekleşmektedir.

Sitem Gazeteoku.TV'de listelenmiş, çıkarılmasını istiyorum.

Söz konusu sitenin idari yetkilisi iseniz, ilgili sitenin yonetici mail adresi üzerinden ([email protected] şeklinde) bize ulaşmanız halinde siteniz 1 hafta içerisinde listeden çıkarılır.

Sitenize reklam seçenekleri nelerdir?

Gazeteoku.tv aylık yarım milyonu aşkın ziyaretçi tarafından ziyaret edilmektedir. Reklam seçeneklerimiz için info[at]gazeteoku.tv adresinden iletişime geçebilirsiniz.


Gazeteoku.tv © 2024


Sık Sorulan Sorular - Kaynak Ekle - İletişim

Kodlama & Tasarım: Serhan Tunç